SMS.to на Intergo Telecom предлага €2000 за хакатон срещу COVID-19 – #HackTheCrisisCyprus

Публикувано на29 март 2020 г
SMS.to на Intergo Telecom предлага €2000 за хакатон срещу COVID-19 – #HackTheCrisisCyprus Intergo Telecom Ltd
SMS.to , продукт на Intergo Telecom, предлага общо €2000 кредити на разработчици, които ще създадат решения за разрешаване на кризата с COVID-19 и участващи в предстоящия HackCyprus Hackathon на 03/април/2020 г. до 05/април/ 2020 г.

Темата на хакатона ще бъде решаването на настоящата криза с COVID-19 с технологично решение!

Intergo Telecom подкрепя иновациите и технологиите, особено по време на криза, и предлага €2000 кредити за разработчици, участващи в това събитие, които искат да използват своето решение чрез използване на функциите за бизнес съобщения SMS.to за разрешаване на тази криза. Кредитите ще бъдат разпределени между 100 участници/отбори.

За да осребрите вашите кредити, изпратете имейл о споменете хакатона

HackTheCrisisCyprus и вашия имейл за регистрация.

За въпроси и идеи пишете на [email protected] .

Проверете A PI документите и вижте характеристиките на продукта

За Intergo Telecom Ltd

SMS.to на Intergo Telecom предлага €2000 за хакатон срещу COVID-19 – #HackTheCrisisCyprus Intergo Telecom Ltd
Intergo Telecom Ltd е технологична компания, която разработва и управлява CPaaS и SaaS телекомуникационни решения в облака. Най-новият продукт SMS.to е пълен пакет за бизнес съобщения, който включва както SMS Marketing, така и мощен SMS API шлюз . Продуктът  B2B имейл списък   предлага корпоративни многоканални цифрови комуникационни услуги за бизнеса. Включваща усъвършенствани съобщения и инструменти за AI, GDPR и опции за съответствие с поверителността и дълбока персонализация, платформата позволява на бизнеса напълно да интегрира SMS.to със своите комуникационни системи.

SMS.to на Intergo Telecom предлага €2000 за хакатон срещу COVID-19 – #HackTheCrisisCyprus Intergo Telecom Ltd

Относно HackCyprus

B2B имейл списък

Hack Cyprus е създаден от CEL с ясна амбиция — поставяне на Кипър на технологичната карта.

Смятаме, че Кипър е в състояние да привлече и произведе технолози

от световна класа и предвиждаме Кипър да бъде известен център за стартиращи компании в Европа и света.

Относно Rise

SMS.to на Intergo Telecom предлага €2000 за хакатон срещу COVID-19 – #HackTheCrisisCyprus Intergo Telecom Ltd
RISE е изследователски център за върхови постижения в Кипър, който се фокусира върху интерактивни медии, интелигентни системи и нововъзникващи  Larangan daripada google   технологии, целящи да упълномощават трансфера на знания и технологии в региона. Това е съвместно предприятие между трите публични университета на Кипър – Кипърския университет, Кипърския технологичен университет и Отворения кипърски университет, Община Никозия и двама известни международни партньори, Института Макс Планк по информатика, Германия, и Университетския колеж в Лондон,    aero leads  Обединеното кралство.

Центърът е създаден чрез подкрепата на Пр

ограмата за научни изследвания и иновации „Хоризонт 2020“ на Европейския съюз (H2020 – WIDESPREAD – 2016-2017 – Екипна фаза 2) съгласно споразумение за безвъзмездна помощ № 739578, правителството на Кипър чрез Генерална дирекция за европейски програми, координация и Развитие, Европейските структурни и инвестиционни фондове и множество други източници.Хакатонът се организира от HackCyprus и Rise след успеха на предишния хакатон, където хакатонът беше организиран едновременно от всички градове, сега Хакатонът ще се проведе HFH (Хакване от дома), за да защити всеки участник и да насърчи всеки да даде най-доброто от себе си.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *