Google 340 milijuna za potporu tvrtkama. Tko ima pravo?

Sundar Pichai, izvršni direktor Googlea, najavio je da će div tražilice potrošiti 800 milijuna dolara za podršku borbi protiv koronavirusa. Od tih sredstava 340 milijuna bit će namijenjeno za pomoć malom i srednjem poduzetništvu.

Sada saznajte ispunjava li vaša tvrtka uvjete i kako dobiti financiranje

Za što će se iskoristiti 800 milijuna dolara?
Prema onome što je Googleov izvršni direktor rekao na svom blogu , tvrtka će osigurati više od 800 milijuna dolara za podršku:

mala i srednja poduzeća (MSP)

zdravstvene i vladine organizacije

Krenimo od teme podrške malom i srednjem poduzetništvu. Google planira izdvojiti 340 milijuna dolara u obliku Google Ads kredita.

To znači da će tvrtke dobiti besplatne virtualne kredite na svoj račun . Ova se strategija koristi, na

primjer, kao promocija prilikom pokretanja Google Ads računa

Googleova podrška za reklamne kampanje ne bi trebala biti iznenađujuća kada pogledate podatke. U skladu s drugim prirodnim katastrofama, vidimo i “pozitivan” i “negativan” utjecaj na oglašavanje, ovisno o industriji.

S jedne strane, Google je svjestan da je njegova oglašivačka mreža važan element akvizicije kupaca za mala i srednja poduzeća.

lišće na drvenom stoluS druge strane, i Google želi stab Biblioteka telefonskih brojeva ilizirati situaciju. Ako su korisnici ograničeni svojim proračunima tijekom trenutne situacije, to uzrokuje neravnotežu u Google Ads indikatorima licitiranja, kao što je cijena po kliku (CPC). Time trgovci mogu manipulirati kako bi postigli bolje rezultate u svojim kampanjamBiblioteka telefonskih brojeva

Preporučena literatura: COVID-19 i e-trgovina: procvat internetske prodaje

Uz ovih 340 milijuna dol Συμμορφώνεται η επιχείρησή σας με τα δικαιώματα αναπηρίας των ΗΑΕ; ara podrške za mala i srednja poduzeća , Google također pruža:

250 milijuna dolara u fondo aero leads vima za oglašavanje za organizacije poput Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i druge koje pružaju informacije o sprječavanju širenja koronavirusa. Kao rezultat toga, pouzdane informacije će se češće pojavljivati ​​na Googleu.

Investicijski fond od 200 milijuna dolara za potporu nevladinim organizacijama (NGO) i financijskim

organizacijama koje imaju za cilj podržati mala poduzeća razvojnim kapitalom

20 milijuna dolara u Google Cloud kreditima. Pomoć će biti namijenjena akademskim i znanstvenim centrima koji će imati pristup računalnoj snazi ​​Googleovih poslužitelja. To će ubrzati rad na cjepivima i istraživanje koronavirusa.

Prema Googleovoj službenoj stranici za podršku , pristup financiranju bit će omogućen malim i srednjim tvrtkama koje se oglašavaju s Google Adsom barem od početka 2019. Stoga novi Google Ads računi neće primati sredstva.

Jednostavno rečeno:

Da biste primili sredstva, vaš Google Ads račun mora biti aktiviran prije 1. siječnja 2019. i mora ostati aktivan od tada.

U isto vrijeme, nije važno upravljate li vašim računom sami ili Google partner (kao što je marketinška agencija).

Ako ispunjavate ove kriterije, primit ćete obavijest na svom Google Ads računu u narednim mjesecima.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *