Συμμορφώνεται η επιχείρησή σας με τα δικαιώματα αναπηρίας των ΗΑΕ;

Συμμορφώνεται η επιχείρησή σας  Στα μέσα του 2015, η Emirate ψήφισε νόμο για την προώθηση και την προστασία των ατόμων με αναπηρία. Ωστόσο, οι επιχειρήσεις και τα κυβερνητικά ιδρύματα γενικότερα έχουν δείξει ελάχιστο ή καθόλου ενθουσιασμό.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση του Ντουμπάι και άλλες γειτονικές πολιτείες, το όραμα είναι να γίνει η περιοχή ένα μέρος χωρίς εμπόδια και φιλικό προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες μέχρι το 2020. Ωστόσο, κάθε εμιράτο (πολιτεία) έχει τους δικούς του κανόνες και κανονισμούς σχετικά με προγράμματα για άτομα με αναπηρία.

Σε γενικές γραμμές, το όραμα έχει και

επιβεβαιώνει μια φωτεινή εικόνα για την υποστήριξη των ατόμων με αναπηρία σε χώρους δημόσιας πρόσβασης, όπως αεροδρόμια, τράπεζες, νοσοκομεία και κυβερνητικά γραφεία. Σε μια συνέντευξη σε τοπική εφημερίδα, ο Sami Al Qamzi, Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Οικονομικής Ανάπτυξης (DED) στο Ντουμπάι, δήλωσε:

«Σχηματίσαμε μια ειδική ομάδα

για να δημιουργήσουμε την DED και τις οντότητες του ιδρύματός της φιλικές προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες για να διασφαλίσουμε ότι ο σχεδιασμός και οι εγκαταστάσεις μέσα στα κτίρια επιτρέπουν στα άτομα με αναπηρία να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες και να μετακινούνται με ευκολία».

Κατά τη διάρκεια των Access Abilities, οι ειδικοί της Expo 2016 από Βιβλιοθήκη αριθμών τηλεφώνου  το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελβετία, τη Γερμανία, τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τόνισαν ότι πάνω από 50 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλη τη Μέση Ανατολή επηρεάζονται από μη συμμορφούμενες πρακτικές περιοχής εξυπηρέτησης.

Βιβλιοθήκη αριθμών τηλεφώνου

Είτε είστε δημόσιος φορέας είτε

ιδιωτικός φορέας, οι πελάτες και οι χρήστες των. Täiendavad näpunäited täiendavaks eduks  υπηρεσιών σας είναι τα πιο σημαντικά άτομα με τα οποία συναλλάσσεστε. Ο τρόπος που σχεδιάζετε και χαρτογραφείτε το ταξίδι τω. Rελατών σας επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο οι.  Kελάτες αλληλεπιδρούν με τις υπηρεσίες και τις προσφορές σας. Τα πρότυπα του.  Vόμου περί αναπηρίας αναμένουν από τις aob directory  επιχειρήσεις.  Vα επικοινωνούν αποτελεσματικά με πελάτες που έχουν προβλήματα όρασης, ακοής ή ομιλίας και είναι.  Jπεύθυνες για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων που απαιτούνται για μια αποτελεσματική εμπειρία πελάτη.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *