Οφέλη από την αναβάθμιση από το Shopify στο Shopify Plus

Οφέλη από την Το Shopify, μια ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα. Q ηλεκτρονικού εμπορίου, που αναγνωρίζεται για την ευελιξία και τη φιλικότητα. W προς τον χρήστη, διευκολύνει τη δημιουργία διαδικτυακών καταστημάτων. Rτη διαχείριση αποθέματος καθώς και βελτιστοποιημένες συναλλαγές. Ωστόσο, οι επιχειρήσεις που. G βιώνουν ανάπτυξη ενδέχεται να απαιτούν πρόσθετες λειτουργίες και δυνατότητες. Εδώ μπαίνει το Shopify Plus. Αυτό το ιστολόγιο εξετάζει τον ορισμό του Shopify Plus , περιγράφει τα πλεονεκτήματα της. Mμετάβασης από το τυπικό Shopify σε αυτήν την αναβαθμισμένη πλατφόρμα, παρουσιάζει. A λόγους για την αναβάθμιση και περιγράφει πώς μπορεί κανείς να αλλάξει.

Τι είναι το Shopify Plus;

Το Shopify Plus είναι η εταιρική έκδοση του Shopify που έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις υψηλής ανάπτυξης και μεγάλου όγκου. Προσφέρει προηγμένες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής πέρα ​​από αυτό που είναι διαθέσιμο στο τυπικό πρόγραμμα Shopify. Χρησιμοποιώντας το Shopify Plus, οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από ανώτερη απόδοση, επεκτασιμότητα και προσαρμοστικότητα για να ανταποκριθούν στις περίπλοκες απαιτήσεις τους. Αυτά περιλαμβάνουν αυξημένα επίπεδα βοήθειας, αυξημένη ταχύτητα ιστότοπου και επιπλέον πόρους για την επίβλεψη τεράστιων αποθεμάτων και σημαντική ροή επισκεψιμότητας.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά ακόμη οφέλη από τη χρήση του Shopify Plus.

Οφέλη από τη μετάβαση από το Shopify στο Shopify Plus
Η αναβάθμιση στο Shopify Plus φέρνει πολλά οφέλη:

Βελτιωμένη απόδοση: Το Shopify Plus Αγοράστε Αριθμός κινητού τηλεφώνου παρέχει ταχύτερη ταχύτητα ιστότοπου και βελτιωμένη απόδοση με παγκόσμια δίκτυα παράδοσης διπλού περιεχομένου, γεγονός που εξασφαλίζει γρήγορους χρόνους φόρτωσης για πελάτες σε όλο τον κόσμο.
Προσαρμογή: Με το Shopify Plus, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε προηγμένες επιλογές προσαρμογής τόσο για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα όσο και για τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Αυτό περιλαμβάνει εξατομικευμένη λογική έκπτωσης και ενσωμάτωση με διάφορα διαδικτυακά πορτοφόλια.

Αγοράστε Αριθμός κινητού τηλεφώνου

Προηγμένη ασφάλεια:

Το Shopify Plus προσφέρει υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης δεδομένων, της προστασίας από απάτη και της συμμόρφωσης με τα πρότυπα PCI DSS και SOC2 Type II, διασφαλίζοντας ότι οι πληροφορίες της Διαχείριση HubSpot — Αξιοποιήστε στο έπακρο την επένδυσή σας επιχείρησής σας και των πελατών σας είναι ασφαλείς.
Δυνατότητες ενσωμάτωσης: Το Shopify Plus υποστηρίζει απρόσκοπτη ενοποίηση με διάφορα συστήματα ERP, 3PL, OMS, PIM και IMS, επιτρέποντας πιο αποτελεσματικές λειτουργίες και διαχείριση.
Υποστήριξη Ειδικής Περιοχής: Επωφεληθείτε από την τοπική υποστήριξη προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις της περιοχής και της γλώσσας σας.

Αποκλειστική υποστήριξη

Απολαύστε υποστήριξη προτεραιότητας aero leads και πρόσβαση σε έναν αποκλειστικό διαχειριστή λογαριασμού που μπορεί να παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές και να βοηθήσει στην γρήγορη επίλυση τυχόν προβλημάτων – τόσο για επιχειρήσεις B2B όσο και για B2C.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *