Internet-sivustojen rakentaminen hotelleille ja majoituspaikoille – mihin kannattaa kiinnittää huomiota!

Toisin kuin yksinkertainen esittelysivusto, hotellisivuston rakentaminen vaatii paljon muutakin kuin vain kauniin ulkoasun.

Kauniit kuvat, vaikka ne ovat välttämättömiä, eivät riitä “vakuuttamaan” asiakasta valitsemaan meidät kilpailijoille.

Joten mitä me todella haluamme hotellin verkkosivustolta ?
Mitä ehtoja sivuston on täytettävä, jotta voidaan sanoa, että tietyn majoituksen verkkosivuston luominen kruunasi menestyksen?
Ja miten tämä kaikki yhdistetään sujuvasti samankaltaiseen hotellien online- varausjärjestelmään , jotta voimme alkaa nähdä suorat varaukset sivuiltamme ilman OTA:n ja matkatoimistojen välitystä?
3 ds :ssä meillä on vastaukset! Jatka lukemista ja opi kaikesta (onnistuneesta!) hotellisivustojen rakentamisesta .

 

Lue myös : Verkkosivuston edistäminen: Kuinka lisätä sivuston liikennettä?

 

6+1 parasta käytäntöä hotellisivustojen rakentamisessa
Vaikuttava muotoilu, täydellinen toimivuus ja käyttäjäystävällinen navigointi ovat vain muutamia elementtejä, joita haluamme jokaiselle sivustolle.

Kuitenkin, kun puhumme hotellisivustojen rakentamisesta , tarvitaan paljon enemmän sekä majoituksen identiteetin ja luonteen että sen kilpailuetujen korostamisen kannalta.

Achtis-hotellin verkkosivujen rakentaminen

Katso 7 käytäntöä, joita noudatamme 3 ds :ssä , kun rakennamme optimaalisia tuloksia tuovia majoitussivustoja .

 

Paras käytäntö #1: Korkealaatuiset valokuvat ja videot
Matkailumajoituspaikassa, olipa sitten kyse hotellista tai huviloista ja vuokrahuoneista, visuaalinen puoli on luultavasti tärkein. Teräväpiirtokuvat huoneista, vastaanotosta, ulkotiloista, jopa ravintolasta tai kylpylästä, ovat hyvän esityksen perusteet, jotka saavat jokaisen vieraan haluamaan jäädä sinne.

 

Paras käytäntö 2: Ammattimainen “brändin mukainen” suunnittelu
Hotellin verkkosivusto on vierailijan ensimmäinen kontaktipiste yritykseen. Varmista, että muotoilu on linjassa brändi-identiteetin kanssa ja että väripaletti ja fontit korostavat kiinteistön valokuvia.

 

Paras käytäntö #3: Helppo navigointi sopivan UX- / käyttöliittymäsuunnittelun avulla
Yksi verkkosivuston suurimmista Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti ongelmista on kyvyttömyys navigoida helposti ja nopeasti. Jos käyttäjän täytyy “väistää” 10 ponnahdusikkunaa tai tehdä 10 napsautusta, kunnes hän suorittaa varauksen, he ovat poissa! Nykyään käyttäjäystävällinen verkkosivusto on erittäin tärkeä!

 

Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti

Saatat olla kiinnostunut : Mitä on UX/UI-suunnittelu ja miksi tarvitset sitä?

 

Paras käytäntö #4: Tarkat ja hyvin organisoidut tiedot
Toinen huomioitava ominaisuus hotellisivustoa luotaessa on varmistaa, että kaikki tiedot on järjestetty hyvin. Jos kävijä ei löydä etsimäänsä helposti, hän poistuu sivustolta ja etsii tietoa muualta.

 

Paras käytäntö #5: Responsiivinen suunnittelu
Tutkimukset osoittavat, että useimmat ihmiset varaavat nyt matkapuhelimen kautta. Siksi hotellisivustoa rakennettaessa meidän Thriller Kòd Konplo a on varmistettava, että suunnittelu vastaa eri laitteisiin, kuten pöytätietokoneisiin ja kannettaviin tietokoneisiin, tabletteihin ja älypuhelimiin.

Verkkosivuston kehitys Olympion Sunsetille

Paras käytäntö 6: Näytä arvostelut
Mikä saa sivustosi vierailijan tulemaan alb directory majoituksesi vierailijaksi? Suurelta osin arvostelut! On hyvä mainita aiempien vierailijoidesi positiiviset arvostelut tai näyttää sivustollasi arvostelut muista paikoista, kuten TripAdvisorista ja Googlesta.

 

Lisätietoja : Google My Business: Mikä se on ja miksi yrityksesi tarvitsee sitä

Jos pyrit tekemään suoria varauksia verkkosivustosi kautta, on erittäin tärkeää antaa kaikki vierailijoiden tarvitsemat tiedot: huonetyyppien väliset erot, peruutusehdot, vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin, hinnat ja tarjoukset ovat vain muutamia tiedot, jotka sinun tulee sisällyttää.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *