Mis on valge märgistus ja miks peaksite seda kasutama

Kas soovite teada, kuidas laiendada oma tooteportfelli ja pakkuda rohkem teenuseid ilma neid asju nullist loomata?

Või soovite laieneda mõnele teisele turule , kuid ei soovi selleks palju investeerida.

Saate kasutada valget märgistust tõhusa Spetsiaalne juht viisina oma äri kasvatamiseks ja klientide vajaduste rahuldamiseks.

Vaatame, mis see on ja kuidas saate oma kaubamärgi kasvatamiseks valgete etikettide turundust läbi viia.

Mis on valge märgistus?

Valge etiketiga turundus on see, kui füüsilise toote tootja või digitaalse toote looja müüb oma “kaupa” teise kaubamärgi all. Seda saavad teha ka teenusepakkujad.

Valge märgistuse üks tüüpiline näide on see, kui bränd müüb sama toodet erineva nime all. Näiteks Axe kaubamärgi deodorante müüakse Austraalias ja mujal Lynxi nime all, sest Axe nimi oli juba võetud.

Samuti on tavaline, et ettevõtted sõlmivad lepinguid teiste kaubamärkidega, kus nende tooteid müüakse edasi erinevate nimede all, kuna see muudab levitamise tõhusamaks.

Sel viisil saab teenuseid, füüsilisi kaupu ja SaaS-tooteid pakkuda klientidele erinevates tööstusvaldkondades ja asukohtades.

Valge märgistuse eelised turundajatele

Oleme uurinud mõningaid põhjuseid, miks kaubamärgid kasutavad valget märgistust. Kuigi te ei pruugi seda vajada, on see siiski tõhus strateegia kasvu loomiseks, mida peaksite kaaluma. Siin on mõned põhjused, miks:

  • Kui soovite portfelli lisada uut toodet, kuid ei soovi seda nullist üles ehitada, võite lihtsalt kasutada mõne teise ettevõtte toodet ja müüa seda oma kaubamärgi all
  • Säästa aega ja ressursse. Saate lisada oma ettevõttesse uue toote ilma suurte investeeringute või aastatepikkuse katse-eksituseta
  • Kasutage teiste teadmisi. On võimatu, et juht või ettevõte oleks kõiges suurepärane. Ja miks peaksite, kui on ka teisi ettevõtteid, kes suudavad luua suurepärase toote või teenuse ja saate nende pakutavat lihtsalt ära kasutada
  • Jõua laiema publikuni . Oletame, et soovite oma ettevõtet kogu maailmas laiendada, võib valge sildistamine olla suurepärane viis katvuse loomiseks, ilma et peaksite ise hakkama saama. Saate teha koostööd turundus- ja müügiekspertidega mujal maailmas, et korraldada levitamist, müües oma pakkumisi teise nime all

Näited valgest märgistusest tegevuses

Vaatame erinevaid viise, kuidas ettevõtted valget märgistust kasutavad. Nende ideede abil saate leida huvitavaid viise, kuidas oma tooteid rohkem müüa või luua oma ärinime all rohkem väärtuspakkumisi.

Komplekssed kalkulaatorid

Kas teadsite, et saate luua keerukaid kalkulaatoreid lihtsa vormitööriistaga, nagu Formidable Forms ? Kui olete kinnisvaraprofessionaal, tarnija või mõni muu ettevõte, kus teie kliendid vajavad hinnakujunduse jaoks täpsemaid arvutusi, võib kalkulaatori koostamisest saada kindel väärtus.

Kui pakute ainulaadset arvutustööriista, saate mitte ainult rohkem liiklust ja tagasilinke, vaid see on ka lihtne viis märgistada tööriist, mida te ei pea ise looma. Valige lihtsalt tööriista kaubamärgi eemaldamine ja asendamine oma ettevõtte nime ja logoga.

Spetsiaalne juht

Analüüsi aruanded

Digiagentuuride ja brändingufirmade jaoks on suurepärane viis anda klientidele teada, kuidas nende äri kasvab, pakkuda isikupärastatud analüütilisi aruandeid.

Kui teil on agentuuritaseme funktsioonidega SEO tööriist või analüüsi pistikprogramm , peaks teil kuluma vaid paar klõpsu, et luua klientidele aruanded selliste parameetrite alusel nagu liiklus, klikid, konversioonid ja muu.

Te ei loo tööriista ega aruannet nullist, kuid saate hõlpsasti lisada sellistele automaatselt loodud aruannetele brändingu, et jätta oma klientidele positiivne mulje. Samuti annate neile väärtuslikku teavet.

Kohandatud kood

Saate hankida tööriistu, pistikprogramme ja skripte erinevate keelte jaoks, ostes need kodeerimisturult.

Seejärel saate neid litsentsida ja müüa oma Página de destino en ruso kaubamärgi all, et luua kohandatud WordPressi armatuurlaudu , projektihaldustööriistu, kalendreid ja praktiliselt kõike, mida soovite.

See on lihtne ja võimas viis tööriista valgeks märgistamiseks, mida te ise tegema ei pea. Saate lisada sellele oma kaubamärgi ja levitada seda oma klientidele.

Tänapäeval saab igaüks luua veebipoe ja müüa kohandatud T-särke, kruuse ja kirjatarbeid. Kui klient esitab teie veebisaidil tellimuse, edastatakse see printimiskeskusesse ja saadetakse isegi otse teie klientidele. Kõik, mida pead tegema, on luua oma kujundused ja luua e-poe pood.

Drop-shipping

Sarnaselt print-on-demand teenustele on dropshipping mudel, kus ettevõte teeb turunduse ja klientide leidmise tööd ning füüsilise toote tegelik täitmine toimub otse tootja kaudu. Paljudel juhtudel on tootjad valmis tootele lisama teie kaubamärgimärgise.

Need on erinevad näited valgest märgistusest, mida kohtame peaaegu iga päev. Need peaksid andma teile ülevaate sellest, kuidas saate tootja või jaemüüjana valget märgistust kasutada.

Järeldus

Valge märgistus on võimas viis oma äri laiendamiseks, ilma et oleks vaja aastatepikkust tööd või suuri investeeringuid teadusuuringutesse ja tootearendusse.

Väldite ratta uuesti leiutamist ja saate oma klientidele yeezy 350 boost v2s kiiresti rohkem väärtust luua. Selles postituses esitatud arusaamade põhjal saate parema ülevaate sellest, kas peaksite seda turundusstrateegiat oma ettevõtte jaoks kasutama. Hästi tehtud valge märgistus võib teie ettevõtet muuta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *