Kuidas meemid turundusmaailma vallutasid

Meemid on kõikjal! Alates Facebooki ajaskaaladest kuni Instagrami voogudeni Redditi lõimedeni ja Twitterini on need kõikjal ja Ostke mobiiltelefoni numbri müügivihje nooremad põlvkonnad armastavad neid. Sellest, mis sai alguse lõbusast huumori ja nalja väljendamise viisist, on saanud kultuurinähtus. Meemid on 2020ndatel samad, mis hipide liikumine 1960ndatel.

Ärimaailm on alati püüdnud muutuva kultuurimaastikuga sammu pidada. Kohanemine nooremate põlvkondade maitse ja eelistustega on vajalik selleks, et ettevõtted püsiksid turul asjakohased. See aitab ettevõttel säilitada kasumlikkust ja kasvada, kuna noorem põlvkond asendab vanemat kui turu tipptarbijat.

Praegu oleme keset sellist üleminekut, millenniaalid ja Z-põlvkond asendavad vanemaid põlvkondi turu tipptarbijana kogu maailmas. See on omakorda toonud kaasa selle, et ettevõtted on oma turundusstrateegiaid ja äritegevuse viise ümber kalibreerinud, et paremini rahuldada nende nooremate põlvkondade eelistusi.

Aga meemid ja turundus? Kuidas sai selline juhuslik asi nagu Meemid palju tõsisema ja kasumikesksema turunduse juurde? See on meidki hämmeldunud, kuid mingil moel see toimib ja töötab väga hästi.

Meemid on turunduses kesksel kohal

Meemi turundusest on saanud digitaalse turunduse ajastu järgmine piir. Võib-olla mõtlete, miks on turunduses meemid nii kuum teema. Miks kasutavad kõik ülemaailmsed kaubamärgid meemidena midagi nii mitteametlikku? Sellele on lihtne vastus. Meemid on tõhusad ja teevad turundustegevuses imesid!

Siin on mõned näited.

Habemeklubi

Kui Disney The Mandalorian Series välja andis, poleks keegi arvanud, et Baby Yoda varastab saate ja lõpetab Interneti-sensatsioonina. Meemid järgnesid peagi ja The Beard Club tabas rauda just siis, kui see oli kuum!

Postitus läks levima ja see tähendas The Beard Clubile ainult häid uudiseid. Reklaam müüb rohkem tooteid .

Chipotle

Näljane kõht ei hooli säästmisest ja Chipotle teab seda väga hästi. Meemi kasutamine selle raha teenimiseks oli nende poolt lihtsalt nutikas. Kes teadis, et meemid on nii tõhusad, et panna inimesi toidule kulutama? Noh, chipotle tegi!

Adobe

Adobe Photoshop ja Memes on olnud vanimad sõbrad ja polnud üllatav, kui nad kasutasid oma uue toote Adobe Sparksi reklaamimiseks meemimalli „FBI – Stay where you are”.

Kas see siiski töötas? Absoluutselt! Adobe Sparksil on Google PlayStore’is üle 10 miljoni allalaadimise ja hinnang 4,4/5.

Gucci

Teate kindlalt, et meemid on turunduseks tõhusad , kui moetööstuse titaan kasutab neid oma toodete turustamiseks. Sel juhul kasutas Gucci oma kellade ja tarvikute reklaamimiseks malli „Mina vs mees, kelle pärast ta käskis mul mitte muretseda”.

Ostke mobiiltelefoni numbri müügivihje

See ei piirdunud ainult toodete turundamisega, vaid Gucci kasutas meeme, et suurendada seotust ja olla rohkem oma kliendibaasiga seotud, et säilitada ja tõsta brändi sentimenti.

Tulevane tüüp

Vegan e-kaubandust täiendav ettevõte Future Kind kasutab meeme nii meelelahutuseks kui ka oma toote klientidele võrreldavaks muutmiseks.

Nende meemid saavad oma sihtrühmalt hea kaasatuse, aidates samal ajal brändil oma häält ja mainet kujundada.

Meemide maagia turunduses

Ainus, mis teile selge on, on see, et nooremad põlvkonnad armastavad meeme ja see on viis, kuidas nad väljendavad ja suhtlevad. Aga kas see on kõik? Kas sellest piisas, et suurettevõtted kasutaksid turunduses meeme? Ei! Meme Marketingil on oma selged eelised ja siin on need:

Tervislikum turundusviis –

Interneti-ajastul sündinud ja kasvanud nooremad põlvkonnad tunnevad end veebiruumis üsna hästi. Ettevõtete jaoks tähendab see seda, et nad ei talu ebaolulisi reklaame ega ole sunnitud reklaame vaatama. Kõik tänu AdBlocksile,

Teisest küljest on meemid nende põlvkondade eelistatud meelelahutus. Kui ettevõte kasutab meeme enda tõhusaks turundamiseks, on tõenäoline, et nooremad põlvkonnad vastavad sellele. Nii saab ettevõttel olla laiem ja kaugem haare, ka orgaaniline!

Meemide mallid on tasuta –

Jah, sa lugesid õigesti. Meemi mallidel ei ole autoriõigusi, seega ei kaasne sellega litsentsitasusid. Nüüd on see kulude kokkuhoiu jaoks suur võit. See ei lõpe sellega, meemide mallid on mitmekülgsed, erinevate asjade esitlemiseks saate kasutada ühte malli . Kuni see on suhteline ja humoorikas, teeb see teie turundustegevusega imet.

Meemide tegemine on lihtne –

Naljakate ja suhteliste meemide tegemiseks on kolm eeltingimust: ajakohased ja sügavad teadmised meemitrendidest, hea huumorimeel ja elementaarsed fototöötlusoskused . See ei tohiks teid üllatada, et enamikul ettevõtetel on juba nende oskustega inimesi, praktikante!

Praktikantidele makstakse selle eest, et nad Ékspérimén Biologis Abad teeksid midagi, mida nad naudivad ja armastavad ning teevad meeme, teevad iga ettevõttega imesid. Õnnelikud praktikandid ei tooda teie ettevõttele mitte ainult kvaliteetseid turundusmeeme, vaid lisavad teie ettevõttele pikemas perspektiivis rohkem väärtust.

Lihtne ja ajasäästlik –

On teada, et tüüpilise turunduskampaania läbiviimiseks peab ettevõte eraldama sellele märkimisväärse osa oma ressurssidest. Meemide loomine oma toodete ja teenuste turundamiseks ei ole üldse ressursimahukas. Üks praktikant suudab hõlpsasti toota kümmekond kvaliteetset turundusmeemi päevas.

Erinevalt traditsioonilisest turundusmaterjalist on meemi mõju hindamine ettevõtte vaatajaskonnale suhteliselt lihtne. Kõik, mis meemil hästi hakkama saada, peab olema naljakas, suhteline ja huumori poolest piisavalt asjakohane. Nii säästetud ressursse saab ümber jaotada rohkem väärtust loovatele ärifunktsioonidele .

Lisab teie brändi väärtust –

Meemid on lahedad ja lahe olemine on teie brändi väärtusele kasulik! Meemikultuuriga sünkroonis olemine ja meemide kasutamine publikuga suhtlemiseks on kindel viis praeguses maailmas lahe olemiseks.

See mitte ainult ei loo teie vaatajaskonnas teie kaubamärkidega ühtekuuluvustunnet, vaid annab teile ka täiendava orgaanilise katvuse ja kasutajad peavad teie meeme jagama. See mitte ainult ei säästa kulusid, vaid suurendab ka teie turundusfunktsiooni tootlikkust.

Need punktid annavad kaalukaks argumendiks, miks peaksid meemid olema teie ettevõtte digitaalse turunduse strateegia osa. Sotsiaalmeedia kasutajatele meeldivad meemid ja seda peaks armastama ka teie sotsiaalmeedia turundusstrateegia.

Järeldus

Meemid on siin, et jääda ja seda ka pikaks ajaks. On aeg, et meemid leiavad tee teie digitaalse turunduse strateegiasse ja sotsiaalmeedia turundusse. Teie ettevõte saab Meme Marketingi valimisel palju konkurentsieeliseid.

Võib öelda, et meemid turunduses ei ole lihtsalt trend, vaid õigeaegne areng. Nüüdsest ei saa meemideta turundusest kuidagi mööda. Meemide kaasamine oma sotsiaalmeedia strateegiasse mitte ainult ei säästa ressursse, vaid annab teile laiema ja laiema orgaanilise ulatuse.

Meemid peavad lähipäevil turundusmaastikku yeezy 350 boost v2s täielikult muutma, veenduge, et te ei satuks koolibussina, mis ei suuda teelt välja liikuda!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *