4 viisi digitaalse transformatsiooni kiirendamiseks

Digitaalne transformatsioon tähendab digitaalsete tööriistade kasutamist uute äriprotsesside, kultuuri ja kliendikogemuste loomiseks B2B meililoend või olemasolevate äriprotsesside, kultuuri ja kliendikogemuste muutmiseks, et kohaneda uute vajadustega ja ära kasutada turuvõimalusi. Brändi vaatamine läbi digitaalse objektiivi näitab paremaid viise oma brändiloo jagamiseks ning pakub uusi strateegiaid kasvamiseks ja silmapaistva kliendikogemuse pakkumiseks.

Aastakümneid pärast Interneti kasutuselevõttu häirivad uued tehnoloogiad endiselt peaaegu kõiki tööstusharusid, seega pole ümberkujundamine teie jaoks valikuline, olenemata teie tööstusest. Kuid transformatsioon toimub nüüd valguse kiirusel kõikjal teie ümber.

Niisiis, kuidas kiirendada oma digitaalse ümberkujundamise algatusi ja vältida mahajäämist? Võitmiseks turgudel, kus te konkureerite, peate kiiresti tuvastama asjakohased tehnoloogiad, mis annavad teile eelise ja muudavad teie protsesse ilma tootlikkust ja kasumlikkust kahjustamata.

Siin on neli praktilist näpunäidet digitaalse ümberkujundamise kiirendamiseks.

1. Tehnoloogiaülesannete tellimine

Digitaalse ümberkujundamise ajal väljakutsetest hoidumiseks kaaluge keerukate ülesannete tellimist usaldusväärselt partnerilt, kes mõistab protsessi. Ehkki soovite võib-olla kaasata oma praeguse meeskonna keerukate tehniliste muudatuste elluviimisse, võib neil puududa vajalik koolitus uute tehnoloogiate vallas, et kiiresti tegutseda. Kiirendage muutusi ja suurendage tõhusust, kaasates väliseksperte. Näiteks hallatavate IT-teenuste palkamine digitaalse ümberkujundamise projekti jaoks võib vabastada teie sisemised IT-töötajad, kes võivad teie olemasolevaid toiminguid toetada juba praegu.

Tehes koostööd kvalifitseeritud ja asjatundliku kolmanda osapoolega, saavad teie töötajad keskenduda ja teadmisi saab protsessi kaudu edasi anda. Sel viisil õpib teie meeskond ekspertidelt, varustades neid võimetega, mida nad vajavad tulevaste ümberkujundamisprojektide lahendamiseks.

B2B meililoend

2. Kohandage oma kultuuri

Üks digitransformatsioonile sujuva ülemineku aluseid on ka ettevõtte kultuuri muutmine. Organisatsiooni kultuur on otseselt seotud selle võimega kohaneda muutustega. Teie meeskond aktsepteerib tõenäoliselt uusi tehnoloogiaid rohkem, kui loote kultuuri, mis julgustab töötajaid olema elukestvad ja pidevad õppijad. Kui kõik on muutustele avatud ja nendega kohanemisel paindlikud, õnnestub üleminek tõenäolisemalt.

Seetõttu on vale digitaalse ümberkujundamise protsessiga kiirustada, kuna kultuurid ei muutu üleöö. Vältige kaost oma digitaalses transformatsioonis ; peate võtma aega, et kinnitada kõigile, et muutmine ja uuenduste tegemine oleks suurepärane ja ettevõtte jaoks ülioluline.

Kui teie töötajad mõistavad tehnoloogiate ja süsteemide olemust, aktsepteerivad nad neid järk-järgult ja kohanevad nendega. Kaasake ülalt-alla juhtimise muudatus ja see loob positiivseid tulemusi.

3. Tehke väikseid, kuid arukaid investeeringuid

Ettevõtted püüavad sageli saavutada liiga palju ja neil jääb pikk arendusperiood. See kontseptsioon võib kehtida teie digitaalse transformatsiooni puhul. Liiga palju multitegumtööd on katastroof, mis ootab juhtumist. Seetõttu on kõige parem alustada väikeste investeeringutega, tagades samal ajal nende tõhususe ja tootlikkuse.

Kui soovite saavutada edu olulisemates ettevõtmistes, proovige alguses mõnda väiksemat projekti. Algul tehke digitaalseid jõupingutusi ja Mecánica de la promoción en Telegram vaadake, kuidas see välja tuleb. Väikeste, kuid nutikate investeeringute valimine avaldab lainetust ja lõpuks saabub aeg, mil teie ettevõte on valmis tegelema olulisemate projektidega. Kolleegide ja kõigi ettevõtte töötajate võitmiseks õnnitlege ja tunnustage kõigi jõupingutusi, kui väike digitaalse ümberkujundamise projekt õnnestub .

4. Koostage digitaalse transformatsiooni käsiraamat

Saate oma digitaalsete muudatuste alguses suunata oma jõupingutused ja ressursid suhteliselt madala keerukusega valdkondadele. Kogete väiksemaid riske, kui tegelete ennetavalt väiksemate projektidega. Lisaks jälgib ja uurib teie meeskond, kuidas ümberkujundamine peaks osalema. Nad saavad omakorda sellest õppida ja neid teadmisi digitaalse ümberkujundamise järgmises etapis rakendada.

Veel üks eelis vähem keerukate ümberkujundamisprojektide jaoks on see, et muudatusse kaasatakse vähem inimesi. See võimaldab kõigil teistel meeskondadel esialgu iseseisvalt tegutseda. Selle tulemusel saab tulevikus keerulisemate pingutuste jaoks hoogu juurde ehitada. Struktureeritud juhendi omamine on suurepärane viis fookusvaldkondade prioriteediks seadmiseks, organisatsiooni ülekoormamise riski vähendamiseks ja kasumliku tulemuse saavutamiseks kuluva aja lühendamiseks.

Takeaway

Oma kliendibaasi ja ärieesmärkide põhjal saate määrata oma tee digitaalse ümberkujundamiseni. Veenduge, et teil on yeezy 350 boost v2s selged eesmärgid, et aidata teie ettevõttel digitaalse ümberkujundamise eesmärke saavutada ja jälgida oma edusamme põhimõõdikute abil. Loodetavasti saate selles artiklis jagatud näpunäidete abil oma digitaalse ümberkujundamise teekonda kiirendada.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *