Μέτρημα και Κατανόηση Κοινωνικός Εκταση vs Εντύπωση

Οι έμποροι μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να Μέτρημα και Κατανόηση Κοινωνικός Εκταση vs Εντύπωση κατανοήσουν τη σημασία των μετρήσεων και των αναλυτικών στοιχείων. Εξάλλου, είναι η βάση της οποίας λαμβάνει χώρα η μέτρηση της απόδοσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και επιτρέπει στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τους τύπους των καμπανιών τους , πώς να τις βελτιστοποιούν και πώς να σχεδιάζουν τη στρατηγική μάρκετινγκ τους πιο αποτελεσματικά. Αλλά με τόσες πολλές μετρήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης , πώς μπορεί ένας έμπορος να παρακολουθεί τι σημαίνουν όλα αυτά; Ή ποια είναι πιο σημαντικά από άλλα; Ή, πιο κριτικά, σε ποια πρέπει να δοθεί περισσότερη προσοχή προκειμένου να βοηθηθούν στην επίτευξη των στόχων της καμπάνιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ;

Ας τα αναλύσουμε όλα, έτσι;

Πώς να μετρήσετε την προσέγγιση και την εντύπωση κοινωνικής δικτύωσης
Όταν εκτελείτε καμπάνιες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης (ειδικά επί πληρωμή καμπάνιες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης), οι μετρήσεις που σχετίζονται με τους βασικούς δείκτες απόδοσης (KPI) είναι κρίσιμες για την κατανόηση του πόσο επιτυχημένες είναι οι καμπάνιες σας ή ποιους τομείς πρέπει να βελτιστοποιήσετε . Δύο από τις πρώτες μετρήσεις που θα εξετάσετε, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για μια στρατηγική μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είναι οι κοινωνικές εντυπώσεις και η κοινωνική απήχηση.

Η κατανόηση αυτών των μετρήσεων

KPI μπορεί να γίνει λίγο μπερδεμένη, καθώς συνήθως παρ. Gερμηνεύεται ότι σημαίνουν το ίδιο πράγμα, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετικές μετ. Gαξύ τους. Θα ρίξουμε μια ματιά στους ορισμούς σε λίγο, αλλά πρώτα ας εξηγήσουμε εν συντο. Gμία τι είναι υπέροχο στην κατανόηση αυτών των δύο μετρήσεων KPI: με απλά 2024 Ενημερωμένος αριθμός τηλεφώνου από όλο τον κόσμο λόγια, μόλις κατανο. Gήσετε την εμφάνιση έναντι της προσέγγισης χρηστών , θα έχετε δημιουργήσει μια βάση που θα σας επ. Gιτρέψει να ξεκινήστε να προσδιορίζετε ποιες άλλες μετρήσεις και βασικοί δείκτες απόδοσης είναι σημαντι. Gκοί για την ευημερία των καμπανιών σας και τις προσπάθειες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

2024 Ενημερωμένος αριθμός τηλεφώνου από όλο τον κόσμο

Ο ορισμός της κοινωνικής απήχησης

Σύμφωνα με το Influency.com , ο αληθινός ορισμός Διαχείριση HubSpot — Αξιοποιήστε στο έπακρο την επένδυσή σας της κοιν. Gωνικής προσέγγισης « μας λέει πόσοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν δει το περιεχόμενό σας. Η πιθανή προσέγγιση χρηστών ενός influencer είναι επομένως ο α. Gριθμός των οπαδών που έχει σε ένα κοινωνικό δίκτυο, ή με άλλα λόγια, ο αριθμός των χρηστών που θα μπορού. Gσαν ενδεχομένως να επηρεάσουν.»

Ας επικεντρωθούμε στην πλατφόρμα

του Facebook ως παράδειγμα. Ένας μοναδικός χρή. Gστης που έ. Gχει κάνει like ή ακολούθησε τη σελίδα σας στο Facebook θα γίνει μέρος της b2b fax lead δυνατότητας προσέγγι. Gσης χρηστών, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσατε ενδεχομένως να προσεγγίσετε τις ε. Gό το άτ. Gμο θα δει πραγματικά τη δημοσίευσή σας στο twitter, το Facebook ή το Instagram, γιατί ο λόγος εί. Gναι ότι λαμβάνονται υπόψη διάφοροι παράγοντες κατά τον υπολογισμό της απήχησης ενός τμήματος περ. Gιεχομένου. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν στοιχεία όπως το πόσο ενεργό είναι αυτό το άτο. Gμο στο Facebook και πόσο συχνά ή είναι πιθανό να ελέγχει τη ροή ειδήσεων του Facebook.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *