Det vil sige med de indsamlede kontakte

Lead nurturing består i at varetage forholdet til leadetog består af forskellige webmarketinghandlinger, der har til formål at nære brugerens interesse gennem personlig en-til-en kommunikation, der giver dig mulighed for at bygge mellem leads og mærker et solidt og tillidsfuldt forhold. Faktisk bliver det muligt ikke kun at forudse deres behov for bedst muligt at reagere på dem. A men også at kende præcis deres position inden for ved at kende hovedkarakteristika såsom personlig kvalifikation geografisk placering, interaktioner med brandet og så videre. konverteringstragten .

Faktisk skal det aldrig glemmes

At et kundeemne. A der er kommet ind i tragten, ikke nødvendigvis allerede er klar til at købe. Derfor er det nødvendigt at skabe en værdifuld kommunikation med ham. A der er i stand til at vejlede og stimulere ham, huske på hans interesser og købsvaner. A og tilbyde ham relevant, personligt indhold, der er i stand til at bringe øjeblikkelig merværdi.

Langt fra selvfejring er det ideelle indhold

Mulighed for at følge leads trin for trin og naturligt igennem alle faser af køberrejsen. A  indtil de er klar og kvalificeret til selve købet. Alt dette Særligt bly selvfølgelig uden at glemme den værdifulde rolle som nuværende kunder . A for hvem der skal reserveres lead-plejeaktiviteter, som har til formål at opbygge deres loyalitet og tilskynde dem til at foretage nye indkøb.

Særligt bly

At pleje kundeemner : hvad er målene?

I en lead nurturing-strategi er det primære mål aldrig strengt Videokonferencije: otkrijte s nama kako ih organizirati forbundet med øjeblikkeligt salg. Som vi har set. A er målet faktisk snarere at skabe et solidt bånd med leads, som over aleart news tid, og takket være indhold, der er i stand til at skabe reel merværdi, vil forvandle dem til kunder.

Træn og uddan kundeemner : Forsyn dem med interessant og værdifuldt indhold (ingen konstante brand-selvtillykke!). A som de kan reagere på kundeemnernes behov på en personlig måde, mens de holder.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *