6 merktools

Zoek een gratis domein

Het begint met het domein. En  2024 Bijgewerkt telefoonnummer Lead van wereldwijd soms eindigt het – wanneer ‘de jouwe’ niet vrij is en het denken opnieuw begint. Daarom is het goed om verschillende varianten van de merknaam klaar te hebben. Verificatie van gratis domeinnamen op DOMENA.cz is eenvoudig en versnelt uw werk. Wij hebben verschillende tips voor het bedenken van een opvallende domeinnaam .

2. Logo-ontwerp

Kanva

Je kunt gratis je eigen logo ontwerpen in Canva . Je kiest uit de voorgestelde composities en vult zelf het logo in. Het hulpmiddel is zeer eenvoudig te gebruiken. In het ontwerp kun je de kleuren, maten en stijlen van de lettertypen wijzigen, illustraties en verschillende grafische elementen toevoegen, waarvan er veel (en de meeste gratis) beschikbaar zijn in Canva. Tenslotte download je het ontwerp als png of jpg (je kunt ook pdf gebruiken, maar voor het logo raden wij de eerste twee formaten aan).

2024 Bijgewerkt telefoonnummer Lead van wereldwijd

 

Logojoy

Logojoy maakt uw werk nog eenvoudiger . U vult de naam van uw bedrijf (of uw naam) in, samen met een website optimization seo t echniques  slogan of activiteit. Vervolgens kies je uit een menu met verschillende stijlen, kleuren en eventueel grafische motieven over verschillende onderwerpen. Logojoy biedt u in een mum van tijd verschillende logovarianten en een visualisatie van uw merk aan. U ziet uw logo gedrukt op een t-shirt, visitekaartjes, uithangbord en briefpapier.

 

U kunt het logo verder bewerken, de tekst, kleuren, lettertypen wijzigen en grafische symbolen toevoegen.

Een eenvoudig ontwerp met lage resolutie is beschikbaar voor $ 20. Ontwerpen in verschillende formaten en kleuren plus een grafische handleiding, visitekaartjesontwerpen en telefonische ondersteuning kunnen worden gekocht voor $ 65. Nadeel: Niet alle lettertypen in Logojoy kunnen Tsjechische diakritische tekens gebruiken.

Logoscherp

De tool Logocrisp werkt vrijwel hetzelfde . U voert de tekst in, het vakgebied van uw activiteit, kiest uit het  ek leads menu met stijlen en krijgt direct talloze verschillende ontwerpen. U kunt ze allemaal blijven bewerken.

Loodgieterlogo-ontwerpen van Logocrisp

Voor $ 19 krijg je het logo in jpg- en png-formaat. Als u extra betaalt, krijgt u uw logo in eps, svg, pdf, png en jpg, plus materialen voor het beheren van sociale netwerken, favicons, watermerken, omslagafbeeldingen voor Facebook, Etsy, Instagram, Linkedin, Pinterest, Twitter en Youtube, en merk handleiding ($34).

Kleermakersmerken

Branding in de genoemde tools en bij  Tailorbrands verschilt vooral in het betaalmodel. U betaalt hier voor de outputs in de vorm van een abonnement . Bij een jaarlijkse betaling kost de basislogovariant (hoge resolutie, transparante png-variant, landingspagina, seizoenslogo’s, merkstrategieplanner) je $ 2,99 per maand. De Premium-versie kost $ 9,99 per maand.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *